Hradiště B- Borovany ( 19.8.2018)

20.08.2018 16:33

První zápas Borovan rozhodli standardní situace v prvním poločase. Hosté tak odjeli s nulovým bodovým ziskem, ale s pocitem dobrého výkonu z druhého poločasu. 

Do první šance v zápase se dostal Blažek, když zpracoval dlouhý balon za obranou a mířil sám na bránu. Domácí gólman ale míč vyrazil na roh. Tempo hry začali určovat domácí, kteří v úvodu utkání proměnili přímý kop zpoza vápna pod břevno. Gólman Jakubec byl bez šance. Hostům se podařilo vyrovnat v 15 min, když Barták odebral balon na půli hřiště a Buriánek vyslal do brejku Blažka, který se tentokrat nemýlil. Druhá branka domácích padla po sporné penaltě v pokutovém území hostů, když si útočník Hradiště naskočil na hostujícího Burianka. Golman Borovan penaltu vyrazil, ale k dorážce se dostali domácí a stav byl 2:1. V závěru poločasu ale domácí hráč Žalud proměnil dva přímé kopy, které zvýšili stav utkání na 3:1 a následně 4:1 ( góly Hradiště 1x penalta a 3x přímý kop). 

Ve druhém poločase začali aktivněji hráči Borovan, kteří se dostávali do šancí, ale nepodařilo se jim snížit stav utkání. Šance zahodili Blažek, Kukrál i Zeman. Zhruba v 50 min se po pěkné kombinaci Buriánka se Zemanem dostal do vápna Blažek, který byl přistrčen domácím stoperem a ve sporné situaci rozhodčí penaltu nezapískal. Poté zaúřadovali domácí hráči Hradiště kdy s tečí skluzujícího Kovaříka zvýšili stav na 5:1. V 65 min zvyšoval Pinta který opět s pomocí hostů konkrétně Vítka završil hatrick. Hosté celý poločas předváděli dobrý výkon a domácí přehrávali a záslouhou jim bylo alespoň snížení v 85 min, když balon vybojoval Zeman, který vyslal Bartáka do rychlého brejku a ten vrácel zpátky pod sebe na Zemana, který ve vápně ještě posunul na Kukrále a ten uklidil míč do sítě. 

Hosté nemohli být spokojeni s výkonem hlavního rozhdčího v celém průběhu utkání. Výsledek 6:2 byl pro Borovanské krutý, ale výkon z druhého poločasu je příslibem do dalších utkání. V tom budou Borovany hostit Skály 26.8. v 15 hod. 

 

Góly: Zabloudil, 2x Žalud, 3x Pinta- Blažek, Zeman 

Sestava: Jakubec- Barták, Kovařík, Teringl, Baban- Sedlák, Buriánek, Zeman, Doskocil- Stejskal, Kukal ( Blažek, Vítek, Černohorský, Mrzena)

 

...

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206