7. kolo

26.09.2016 07:35

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Hradiště "B":

BOROVANY HRADIŠTĚ "B" 2:2 (0:1) PK 3:1
Branky: 46. Zeman Petr, 55. Zeman Petr - 37. Rybár Tomáš, 85. Rybár Tomáš
Základní sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Červenský Jiří, Teringl Marek (K), Doskočil Miroslav, Mára Petr - Uhlíř Martin, Vítek Tomáš, Zeman Petr, Fara Jiří - Kukrál Zdeněk, Bában František
Střídající hráči: Stejskal Patrik, Pekárek Tomáš
Rozhodčí: Šika Miroslav


V dalším zápase byl soupeřem Borovan tým Hradiště "B". Borovany se musely vyrovnat s velkou absencí hráčů. Z různých důvodů chybělo domácím 8 hráčů a i proto se při tvoření sestavy muselo hodně improvizovat. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, ale jednu šanci hosté využili a vedli 1:0. Začátek druhého poločasu se povedl domácím, když dvěma zásahy otočili stav utkání. Bohužel již Borovany nedokázaly navýšit své vedení a proto 5 minut před koncem hosté dokázali vyrovnat. Poté následoval penaltový rozstřel, který nakonec ovládli hráči Borovan v poměru 3:1.

V prvním poločase si ani jeden z týmů nevytvořil mnoho brankových příležitostí. Většinou zůstalo pouze u náznaku šancí, když se nepodařilo slibně se rozvíjející akci dotáhnout do konce. Hostům se i přesto povedlo jednou skórovat. Ve 37. minutě před vlastní bránou se pustil Zeman do zbytečných kliček, ztratil míč a poté se střelou na zadní tyč dokázal prosadit hostující Rybár - 0:1.

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi aktivně a již ve 46. minutě napravil svou chybu Zeman, když využil svou šanci ke vstřelení vyrovnávací branky - 1:1. V 55. minutě se domácí dostali do vedení. Fara krásnou přihrávkou za obranu vybídl ke skórování Zemana a ten se nemýlil - 2:1. Domácí poté měli několik slibných šancí na zvýšení náskoku. V té největší se po přihrávce na velké vápno od Zemana ocitl Mára, ale netrefil poloodkrytou branku. V 85. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Střelou na zadní tyč se podruhé v tomto zápase prosadil Rybár - 2:2.

Utkání tedy po devadesáti minutách skončilo nerozhodně 2:2 a následovaly pokutové kopy. Jako první začínali domácí, jmenovitě Fara, který proměnil. Hosté vyrovnali. Poté domácí Teringl neproměnil, ale hosté také ne. Jako třetí se ujal pokutového kopu Tomáš Vítek a proměnil. Hostující hráč přestřelil. Za domácí poté neproměnil Zeman, ale hosté také neproměnili. Poslední z domácího týmu šel na penaltu Mára a proměnil, tudíž bonusový bod zůstal na domácí půdě.

Příští zápas sehrají Borovany na půdě Kovářova. Utkání se odehraje 1. 10. 2016 od 16:00. Přijeďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206