6. kolo

19.09.2016 12:19

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Čížová "B" vs. Borovany:

ČÍŽOVÁ "B" BOROVANY 5:2 (4:0)
Branky: 6. Kunt Jiří, 14. Hošna Petr, 31. Kunt Jiří, 33. Mařík Michal, 67. Procházka Antonín - 46. Vítek Tomáš, 65. Krejčí David
Základní sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Šerhant Zdeněk, Teringl Marek (K), Krejčí David, Mára Petr - Vítek Tomáš, Blažek Martin, Červenský Jiří, Kudrna Jakub - Barták Jan, Zeman Petr
Střídající hráči: Stejskal Patrik, Pekárek Tomáš, Pícha Tomáš, Uhlíř Martin
Rozhodčí: Koukol Pavel - Honzík Jan


V dalším zápase cestovali borovanští do Čížové, kde se utkali s místním rezervním týmem. Domácí na hosty vlétli a odměnou jim byly dva rychlé góly. Poté hosté nevyužili svých příležitostí na dorovnání skóre a domácí je za to potrestali dalšími dvěma góly v rychlém sledu. Tudíž Čížová rozhodla o výsledku již v první půli, když na ukazateli skóre svítilo hrozivých 4:0. Hostům z Borovan v první půli špatně fungovala obranná činnost a proto do druhé půle hosté udělali změnu na několika postech. Odměnou jim bylo snížení na 4:2, ale krátce po tomto snížení dali domácí konečnou podobu výsledku - 5:2. Hosty zlobila v obraně zejména dvojice Kunt, Šitner, kteří patřili k nejlepším hráčům v domácím týmu.

První branku zápasu zaznamenal již v 6. minutě domácí Jiří Kunt, když se prokličkoval do velkého vápna a dokázal prostřelit Vanýska - 1:0. Ve 14. minutě už vedli domácí o dvě branky. Z dorážky se totiž dokázal prosadit čížovský Petr Hošna - 2:0. Poté se dostali ke slovu také hosté. Šanci na snížení skóre měl Zeman, ale jeho nedůraznou hlavičku bez problémů zpacifikoval domácí brankář. Další šanci měli hosté po závaru před čížovskou brankou, ale nikomu z hostujících hráčů se nepodařilo dopravit míč za brankovou čáru. Poté se do další šance dostával Zeman, ale byl faulován v pokutovém území. Píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala němá, čemuž se divili nejen hosté, ale i domácí. Hráči Čížové byli v zakončení mnohem efektivnější a to potvrdili ve 31. minutě, kdy po levé straně zatáhl míč Šitner a poté svou přihrávkou vybídl ke skórování Jiřího Kunta, který zakončoval zcela neobsazen do poloodkryté branky - 3:0. Ve 33. minutě jásali domácí počtvrté. To se prosadil Michal Mařík a upravil tak poločasový stav utkání na 4:0.

Do druhého poločasu hosté udělali pár změn v sestavě a úspěch se záhy dostavil. Hned ve 46. minutě se dostal ke střele z vápna Tomáš Vítek a s pomocí teče si balón našel cestu do branky - 4:1. Několik dalších střel hostů zejména z kopačky Jana Bartáka domácí brankář spolehlivě kryl. Hosté byli v této pasáži zápasu lepším týmem a po zásluze přidali další branku. V 65. minutě se po rohovém kopu dostal k dorážce David Krejčí a doklepl míč do brány - 4:2. Bohužel pro hosty však za dvě minuty přidali domácí po rohovém kopu pátou branku, když se hlavou dokázal prosadit Antonín Procházka - 5:2. Tímto gólem domácí definitivně zmařili šance hostů na lepší výsledek.

Domácí si vítězství zasloužili zejména za výkon v prvním poločase, kdy si vytvořili čtyřgólový náskok. Ve druhém poločase sice byli lepší hosté, ale zmohli se pouze na snížení gólového náskoku domácích. Borovany v dalším zápase přivítají na svém hřišti mužstvo Hradiště "B". Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body. Zápas se odehraje v sobotu 24. 9. 2016 v 16:30.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206