4. kolo

05.09.2016 07:44

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Bernartice "B" vs. Borovany:

BERNARTICE "B" BOROVANY 1:2 (0:1)
Branky: 66. Hrych Martin - 33. Vlk Ondřej, 70. Zeman Petr
ČK: 90. Hrádek Josef - 90. Vlk Ondřej
Základní sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Šerhant Zdeněk, Teringl Marek (K), Krejčí David, Mára Petr - Vítek Tomáš, Doskočil Miroslav, Pícha Tomáš, Fara Jiří - Vlk Ondřej, Zeman Petr
Střídající hráči: Červenský Jiří, Stejskal Patrik, Uhlíř Martin, Barták Jan, Bában František, Kudrna Jakub
Rozhodčí: Peklo Michal - Hanák Igor, Tanáč Vladislav


V dalším zápase čekal Borovany souboj s rezervním týmem z nedalekých Bernartic. Na toto derby se přišlo podívat 200 diváků!!! Ti v zápase viděli celkem tři branky a bohužel i dvě červené karty, když v poslední minutě zápasu došlo ke zbytečné šarvátce, která na fotbalová hřiště rozhodně nepatří.

Zápas začaly oba týmy dobře. Domácí byli opticky silnější v držení míče a v kombinaci, ale k ohrožení hostujícího brankáře Vanýska se nedostávali. Utkání se odehrávalo zejména ve středu hřistě a ani Borovany se do zakončení moc nedostávaly. Stav zápasu se změnil až ve 33. minutě. Nevinně vypadající akce se rozvinula do gólové šance, kterou hosté proměnili. Po levé straně se prodral do vápna agilní Zeman, přihrál na malé vápno Vlkovi, který z první napálil míč mimo dosah domácího brankáře Schorníka - 0:1. Hosté měli po chvilce šanci na zvýšení skóre. Češka na půli hřiště ztratil míč v souboji s Márou, který poslal do úniku Vlka, ten poté v pokutovém území připravoval šanci pro spoluhráče, ale domácí obrana nakonec vše vyřešila. Bernartice si vypracovaly největší šanci před koncem první půle. Z pravé strany poslal prudký míč za obranu Paseka, avšak dva domácí hráči nestihli míč tečovat do branky. Tímto stavem skončil první poločas.

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, ale hostující obrana dlouho odolávala a po zisku míče se hosté snažili chodit do rychlých protiútoků. Jeden z nich mohl využít hostující Vlk, který po přesné přihrávce za obranu od Máry střílel z levé strany na zadní tyč, ale minul branku. Po této akci se opět ukázalo otřepané nedáš - dostaneš. V 66. minutě se domácí po dobré kombinaci dostali k centru z pravé strany, poté se ve vápně ocitl osamocen Hrych a dokázal prostřelit Vanýska - 1:1. Hosty však tato branka neskolila. Domácí si remízový stav užili pouze 4 minuty, protože v 70. minutě se po pravé straně prodral do vápna Zeman, udělal kličku brankáři Schorníkovi a uklidil míč do prázdné brány - 1:2. Domácí se poté až do konce zápasu hnali za vyrovnáním, čímž v jejich obraně vznikala okénka, která se bohužel hostům nepodařilo zúročit. Ve dvou velkých šancích se ocitl hostující Bában, ale stav zápasu se neměnil. I domácí měli své šance, ale hostující obranná řada ve spolupráci s brankářem Vanýskem vše vyřešila. Domácí se sice dočkali branky, ale nebyla uznána pro ofsajdové postavení. V poslední minutě fauloval na půli hřiště Vlk, do kterého pak jeden z domácích hráčů strčil a poté došlo ke zbytečné šarvátce, což byla jediná kaňka tohoto zápasu. Rozhodčí poté klání ukončil a udělil ještě dvě červené karty.

Borovany si tak připsaly do tabulky další tři body, když dokázaly v derby porazit Bernartice "B". Tomuto zápasu nechyběl důraz, nasazení ani branky a jak už to bývá u derby zvykem, nechyběly zejména emoce. V dalším zápase budou Borovany doma hostit první tým tabulky Podolí II. Jediné tyto dva týmy zatím neztratily ani bod. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body. Bude se hrát o první místo!!!

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206