3. kolo

29.08.2016 09:26

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Krč:

BOROVANY KRČ 4:1 (2:1)
Branky: 32. Barták Jan, 37. Vlk Ondřej, 60. Fara Jiří, 80. Vlk Ondřej - 42. Klomfar Leonard
ČK: 71. Vokatý Tomáš, 82. Štumpfal Lukáš, 82. Zoch Martin
Základní sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Šerhant Zdeněk, Černohorský Jakub, Krejčí David, Mára Petr - Vítek Tomáš, Doskočil Miroslav (K), Pícha Tomáš, Fara Jiří - Uhlíř Martin, Zeman Petr
Střídající hráči: Červenský Jiří, Stejskal Patrik, Vlk Ondřej, Barták Jan, Vítek Marian
Rozhodčí: Koukol Pavel - Tanáč Vladislav, Štěrba Zdeněk


V prvním domácím zápase této sezóny přivítaly Borovany mužstvo z Krče. Domácí od začátku chytili pevně otěže zápasu do svých rukou a po poločase vedli jednobrankovým rozdílem. Hostům se nedala upřít snaha. Kombinačně byli velmi silní, ale k vážnějšímu ohrožení branky se dostali pouze jednou a tuto šanci proměnili. Ve druhém poločase Borovany přidaly ještě dvě branky a po zásluze získaly do tabulky další 3 mistrovské body.

Začátek zápasu byl tentokrát opatrný a hra se odehrávala zejména uprostřed hřiště. První změna stavu přišla až ve 32. minutě. Hostující obrana si nepohlídala náběh Jana Bartáka, který se po dlouhém výkopu brankáře Vanýska chopil míče a upaloval sám na branku. Se zakončením neměl problém a po přehození hostujícího brankáře se mohli domácí poprvé v tomto zápase radovat ze vstřelené branky - 1:0. Možnost na zvýšení náskoku domácích měl po chvilce opět Barták, ale nedokázal odražený míč usměrnit do poloodkryté branky. Další šance přišla přímo z rohového kopu, kdy se Tomáš Pícha pokusil překvapit brankáře hostí, ale míč se pouze odrazil od břevna mimo branku. Druhé branky se dočkali domácí ve 37. minutě. Po pěkné přihrávce za obranu se dokázal prosadit Ondřej Vlk, když z ostrého úhlu ještě stihl přehodit hostujícího brankáře - 2:0. Svou další šanci poté neproměnil opět Jan Barták, když z první napálil míč na hranici velkého vápna jen těsně nad levou šibenici. Svého jediného gólu v tomto zápase se hosté dočkali ve 42. minutě. Domácí obrana si špatně přebrala volné hráče, dlouhý nákop propadl přes stopera za obranu, kde poté šli dva hostující hráči sami na bránu. Tuto šanci využili a snížili na 2:1 Leonardem Klomfarem.

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit s tím, že musí přidat uklidňující třetí gól a to se jim po hodině hry podařilo. Tomáš Pícha zahrával trestný kop, který namířil sice pouze do břevna, ale u odraženého míče byl první Jiří Fara a dopravil ho za záda hostujícího brankáře - 3:1. V 71. minutě jeden z hostujících hráčů ostrým skluzem fauloval, obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Čtvrtý gól přidali domácí v 80. minutě. Hostující hráč si při rozehrávce špatně zpracoval míč, čehož využil Petr Mára a svou přihrávkou poslal do šance Ondřeje Vlka. Tomu sice trochu uskočil míč, ale na poslední chvíli ho ještě stihl propasírovat do sítě pod padajícím brankářem - 4:1. V 82. minutě dostalo hned duo hostujících hráčů červenou kartu. Po tvrdém, ale čistém souboji o míč neudržel nervy na uzdě hostující Lukáš Štumpfal a po vražení do rozhodčího musel předčasně do sprch. Stejnou cestou se poté musel vydat i jeho spoluhráč Martin Zoch, když za urážky na adresu hlavního rozhodčího obdržel druhou žlutou kartu. Poté už se utkání dohrálo bez dalších brankových příležitostí.

Domácí odehráli kvalitní utkání, jen je trochu škoda obdržené branky. Hosté si totiž přes domácí obranu jinou vážnější příležitost na vstřelení gólu nevypracovali. V dalším kole Borovany nebudou cestovat daleko. Čeká je totiž derby s rezervním týmem Bernartic. Utkání se odehraje v neděli 4. 9. 2016 od 17:00. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206