25. kolo

12.06.2017 08:08

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Protivín "B":

BOROVANY PROTIVÍN "B" 1:4 (1:4)

Branky: 32. Vlk Ondřej - 5. Veselý Luboš, 9. Soumar Milan, 24. Chalupa Lukáš, 43. Veselý Luboš

Sestava Borovan: Stejskal Patrik - Červenský Jiří, Teringl Marek, Pícha Tomáš, Kovařík Jiří - Mára Petr, Doskočil Miroslav, Vítek Tomáš, Kudrna Jakub - Zeman Petr, Vlk Ondřej
Střídající hráč: Pekárek Tomáš
Rozhodčí: Štěrba Zdeněk, Votava David


Tento zápas domácí prospali zejména v prvním poločase, když nepřistupovali poctivě k hráčům soupeře a nechávali jim až příliš mnoho volného prostoru. Toho hosté dokázali dokonale využít a dostali se velice rychle do dvougólového vedení. Poté Protivín "B" přidal i třetí branku, na kterou ještě domácí dokázali odpovědět snížením na 1:3. Hosté však ještě před koncem prvního poločasu navýšili své vedení opět na třígólové. Druhý poločas již žádnou branku nepřinesl a tak si hosté zaslouženě odvezli 3 body.

Domácí působili již od začátku zápasu velmi ospale a než se rozkoukali, tak prohrávali 2:0. V 5. minutě otevřel skóre Veselý a v 9. minutě dostal dostatek prostoru a času v pokutovém území Soumar a navýšil vedení hostů na 2:0. Ve 24. minutě vedli hosté již o tři branky, když tečovaná střela Chalupy skončila za zády Stejskala - 0:3. Domácí si několik brankových šancí vytvořili, ale ve všech případech je vychytal protivínský brankář. Jediným střelcem domácích se tak stal ve 32. minutě Vlk, který si dokázal dobře pokrýt míč a po následné otočce prostřelil brankáře hostů - 1:3. Místo toho, aby domácí snížili na rozdíl jedné branky, tak ještě dvě minuty před koncem prvního poločasu inkasovali počtvrté, kdy se podruhé v zápase trefil Veselý. Velké šance na snížení stavu měl zejména Zeman, který vyprodukoval dvě parádní střely. Hostující brankář se však v obou případech vyznamenal, když obě střely dokázal vyrazit na rohový kop a tím velmi podržel svůj tým.

Ve druhém poločase se šance střídaly na obou stranách. Domácí měli velké šance na zdramatizování stavu, ale ani jednou se jim již nepodařilo skórovat. Pícha po samostatném úniku z levé strany nedokázal přehodit brankáře hostí. Teringl z trestného kopu trefil pouze tyč. Při dalším rychlém brejku se dostal ke střele Kovařík, ale brankář hostů byl opět na správném místě. V bráně domácích musel také několikrát zasahovat Stejskal, který odchytal velmi dobré ukání a v několika případech zachránil domácí od většího gólového přídělu. Ve druhém poločase tedy již žádná branka nepadla a proto si protivínská rezerva odvezla všechny body po výhře 4:1.

Borovany se v posledním zápase této sezóny utkají s týmem z Královy Lhoty. Zápas se odehraje v sobotu 17. 6. 2017 od 17:00 a hrát se bude na hřišti v Miroticích. Přijeďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206