24. kolo

03.06.2018 14:56

 

Report ze zápasu Borovany vs. Protivín "B":

BOROVANY PROTIVÍN "B" 6:0 (3:0)
Branky: 6. Charypar Vladimír, 17. Charypar Vladimír, 35. Vlk Ondřej, 70. Charypar Vladimír, 75. Vlk Ondřej, 83. Zeman Petr
Sestava Borovan: Černohorský Jakub - Teringl Marek (K), Mára Petr, Kovařík Jiří, Barták Jan - Burda Jan, Lapáček Michal, Fara Jiří, Zeman Petr - Charypar Vladimír, Vlk Ondřej
Střídající hráči: Pekárek Tomáš, Uhlíř Martin, Stejskal Patrik, Červenský Jiří
Rozhodčí: Šika Miroslav

 

V dalším zápase hrály Borovany na svém hřišti a jejich soupeřem byla rezerva Protivína. Utkání se od začátku vyvíjelo lépe pro domácí, kteří vyhráli zcela zaslouženě 6:0.

 

Skóre tohoto utkání otevřel již v 6. minutě střelou na zadní tyč Charypar, kterému Fara chytře přepustil přihrávku od Máry a hostující brankář se musel malinko červenat, protože toto pro něj rozhodně nebyla neřešitelná situace - 1:0. V 17. minutě se domácí prosadili podruhé. Charypar se dostal za hostující obranu a sám před brankářem si věděl rady - 2:0. Hosté v prvním poločase zahrozili pouze jednou. Střelu z přímého kopu však bezchybně lapil Černohorský. Ve 35. minutě výborně zabojoval Pekárek a poté poslal přesnou přihrávku na Vlka, který přesně zakončil a bylo to již 3:0 pro domácí. Ve zbytku prvního poločasu se již nic vážnějšího nestalo.

 

Ve druhém poločase měli domácí mnoho šancí na navýšení skóre, ale dlouho se nemohli prosadit, protože hosty držel jejich brankář, který několikrát vychytal borovanské střelce. Hosté však také měli své šance. V jedné z nich se hráč hostů hnal z pravé strany sám na bránu, ale jeho nedůrazná střela o metr minula zadní tyč. Při další střele zpoza velkého vápna se musel vytáhnout Černohorský, když konečky prstů vytěsnil tento pokus na rohový kop. V 70. minutě se domácí radovali počtvrté. Vlk se na levé straně probil k centru, který hlavou přesně k tyči umístil střelec tohoto zápasu Charypar - 4:0. V 75. minutě se podruhé prosadil v tomto zápase Vlk, který zužitkoval dobrou přihrávku od Charypara a zakončil přesně do poloodkryté branky - 5:0. V 83. minutě uzavřel gólový účet tohoto zápasu Zeman, který se postavil k přímému kopu a přesnou střelou na zadní tyč rozvlnil pošesté síť za hostujícím brankářem - 6:0.

 

Borovany tak poprvé v jarní části sezóny vyhrály s plným bodovým ziskem, když svého soupeře jak herně tak gólově výrazně předčily. Výborný zápas odehrál zejména Charypar, který vstřelil 3 branky na jednu přihrál a po faulu na něj nakonec padla i šestá branka domácích. V brance se jistým výkonem prezentoval Černohorský. V dalším zápase budou Borovany hrát o další body v Oslově. Zápas se odehraje v sobotu 9. 6. 2018 od 17:00. Přijeďte naše hráče podpořit.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206