24. kolo

06.06.2016 08:37

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Borovany vs. Bernartice "B":

BOROVANY BERNARTICE "B" 1:3 (1:2)
Branky: 37. Teringl Marek - 35. Syrovátka Karel, 41. Šerhant Petr, 83. Pěchota Tomáš
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Uhlíř Martin, Teringl Marek (K), Černohorský Jakub, Šerhant Zdeněk - Mára Petr, Pícha Tomáš, Fara Jan (77. Stejskal Patrik), Doskočil Miroslav - Blažek Martin, Barták Jan
Rozhodčí: Kotalík Petr


V dalším mistrovském zápase hostily Borovany rezervu nedalekých Bernartic. V tomto zápase nakonec hosté dokázali zvítězit 3:1 a po zásluze si připsali do tabulky 3 body.

Větší část prvního poločasu se hrálo zejména ve středu hřiště. Každý z týmů si vytvořil nějakou příležitost, ale ani jednomu se dlouho nedařilo vstřelit branku. O první gól tohoto zápasu se postaral ve 35. minutě Karel Syrovátka. Domácí sice kopali roh, ale odražený míč na velkém vápně lehkomyslně ztratil Petr Mára, hosté vyrazili do rychlého protiútoku na jehož konci byl právě zmiňovaný bernartický útočník. Domácím se však podařilo rychle srovnat stav zápasu. Ve 37. minutě se po rohovém kopu přesně trefil domácí kapitán Marek Teringl. Tento stav ovšem vydržel pouhé čtyři minuty. Ze strany hostů se dokázal prosadit Petr Šerhant - 1:2.

Ve druhém poločase se dlouho stav neměnil. Oba týmy si vytvářely šance, ale s přibývajícím časem rostl počet neproměněných šancí zejména na straně hostů. Ti během druhého poločasu vystřídali postupně 3 čerstvé hráče, zatímco domácí měli k dispozici pouze jednoho náhradníka. Domácím poté ke konci očividně docházely síly a toho hosté dokázali využít, když se jim podařilo vstřelit v 83. minutě branku na 1:3 o kterou se postaral Tomáš Pěchota.

Hosté v tomto zápase byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Domácí sice neodehráli špatné utkání, ale zejména v koncovce se hodně trápili. Další zápas čeká borovanské fotbalisty v neděli 12. června od 17:00 v Čížové s místní rezervou.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206