23. kolo

29.05.2017 07:56

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Albrechtice:

BOROVANY ALBRECHTICE 2:2 (2:1) PK 4:5

Branky: 22. Pícha Tomáš, 38. Teringl Marek - 14. Šabatka Filip, 70. Mauer Robert

Sestava Borovan: Barták Jan - Teringl Marek (K), Bában František, Doskočil Miroslav, Kovařík Jiří - Pekárek Tomáš, Pícha Tomáš, Vítek Tomáš, Uhlíř Martin - Vlk Ondřej, Blažek Martin
Střídající hráči: Fara Jiří, Zeman Petr
Rozhodčí: Ťupa Michal, Kalina Josef


V dalším zápase přívítaly Borovany na svém hřišti tým z Albrechtic. Hosté se sice v úvodu dostali do vedení, ale ještě v průběhu prvního poločasu stačili domácí otočit stav utkání a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro Borovany. Ve druhém poločase se domácím nepodařilo přidat gólovou pojistku a byli za to potrestáni vyrovnávací brankou. Utkání tedy skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. V penaltové loterii nakonec dokázali hosté urvat bonusový bodík, jelikož proměnili všechny pokusy zatímco poslední exekutor domácích Uhlíř jako jediný bohužel penaltu neproměnil.

Poprvé se v tomto utkání měnil stav ve 14. minutě. Albrechtice kopaly roh, k hlavičce se dokázal protlačit Šabatka a prostřelil domácího brankáře - 0:1. Ve 22. minutě už však bylo vyrovnáno. Hosté ztratili míč uprostřed hřiště čehož využil Pícha, který si navedl míč na levačku a z 20-ti metrů vymetl pavouky v horním rohu brány hostů - 1:1. Otočit skóre mohl poté Pícha, ale jeho další dalekonosný pokus s velkou námahou dokázal hostující brankář vyrazit mimo tři tyče. Ve 38. minutě už však domácí byli úspěšní a po dobře kopnutém rohu od Píchy se dokázal prosadit kapitán domácích Teringl - 2:1. Tímto stavem skončil první poločas.

Ve druhém poločase měly Borovany několik možností navýšit skóre ve svůj prospěch, ale to se jim nepodařilo. Po gólu volala zejména hlavička Vlka, ale hostující brankář se tentokrát opět vyznamenal. Hosté poté měli velkou šanci na srovnání stavu, ale trefili k jejich smůle pouze tyč domácí branky. Chuť si však hosté napravili o několik chvil později. V 70. minutě totiž zahrával Mauer trestný kop, který jeden z hráčů ve zdi tečoval mimo dosah domácího brankáře - 2:2. Do konce utkání se už stav nezměnil a proto následovaly pokutové kopy. V těch nakonec hosté získali bonusový bodík, když dokázali proměnit všechny penalty. Domácí byli úspěšní pouze ve 4 případech z 5 pokusů. Za domácí byli úspěšní Pícha, Fara, Pekárek a Teringl. Neúspěšný byl pouze Uhlíř.

V dalším zápase Borovany čeká tým Kostelce. Utkání se bude hrát v sobotu 3. 6. 2017 od 17:00. Přijeďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206