22. kolo

22.05.2017 10:50

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Záhoří vs. Borovany:

ZÁHOŘÍ BOROVANY 1:1 (0:0) PK 5:4

Branky: 59. Schön Tomáš - 60. Zeman Petr

Sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Červenský Jiří, Teringl Marek (K), Krejčí David, Kovařík Jiří - Pekárek Tomáš, Pícha Tomáš, Doskočil Miroslav, Vítek Tomáš - Zeman Petr, Kudrna Jakub
Střídající hráči: Stejskal Patrik, Černohorský Jakub, Uhlíř Martin, Mára Petr
Rozhodčí: Kaštánek Libor, Štemberk Daniel, Tanáč Vladislav


V dalším zápase čekal Borovany celek Záhoří. Příliš fotbalovosti tento zápas nepobral a hrálo se zejména ve středu hřiště. V podstatě všechno důležité se odehrálo během jedné minuty. Nejprve se domácí ujali vedení po velké chybě Krejčího, ale hned z první akce po rozehrání hosté srovnali. Utkání nakonec dospělo k zasloužené remíze. V penaltové loterii dokázali domácí urvat bonusový bodík.

V prvním poločase toho moc k vidění nebylo. Hrálo se zejména ve středu hřiště bez větších brankových příležitostí. Výjimkou byla pouze nebezpečná střela Cibocha, která se však nevešla mezi tři tyče. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného a bezgólového stavu.

Ve druhé půli nabídli hosté domácím úvodní branku utkání. Krejčí jako poslední hráč šel do kličky se Schönem, který ho obral o míč a poté prostřelil Vanýska přesnou střelou k levé tyči - 1:0. Hosté však bleskově odpověděli. Ihned po rozehrání poslal dlouhý míč za obranu Pícha a Zeman se díky svému důrazu dokázal protlačit ke střele a prostřelil domácího brankáře - 1:1. Domácí několik minut poté mohli po rychlém brejku vstřelit druhou branku, ale střela domácího útočníka šla vysoko nad branku. Hosté se mohli také prosadit, když se do šance po přihrávce Doskočila dostal Mára, ale pomezní rozhodčí signalizoval ofsajdové postavení. Pěknou střelou se poté prezentoval Vítek, ale domácí brankář si dokázal poradit. Další šanci domácích musel hasit Červenský, který nebezpečně střílený centr odkopl před dotírajícím útočníkem do zámezí. Domácí měli během druhého poločasu k dispozici několik rohových kopů, ale vážnější šanci si z těcho situací nedokázali vytvořit. Hosté měli také k dispozici několik rohových kopů. Z jednoho se rýsovala velká šance, ale po centru Máry se Pícha k zakončení do odkryté branky jen těsně nedostal. Těsně před koncem zápasu měli ještě možnost hosté, když Mára z přímého kopu nasměroval míč na přední tyč, ale horší zpracování nakonec Píchu obralo o velkou šanci. Utkání tedy skončilo remízou 1:1 a proto následovaly pokutové kopy. V těch nakonec domácí získali bonusový bodík, když dokázali proměnit 5 penalt ze 6. Hosté byli úspěšní pouze ve 4 případech ze 6 pokusů. Za hosty byli úspěšní Mára, Krejčí, Vítek a Teringl. Neúspěšní byli Pícha s Kudrnou.

V dalším zápase Borovany přivítají doma Albrechtice. Utkání se bude hrát v sobotu 27. 5. 2017 od 17:00. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206