21. kolo

14.05.2018 07:33

 

Report ze zápasu Čížová "B" vs. Borovany:

ČÍŽOVÁ "B" BOROVANY 10:3 (4:0)

Branky: 16. Müller Milan, 29. Šindelář Robert, 33. Smola Jaroslav, 44. Kunt Jiří, 47. Kunt Jiří, 53. Zahrádka Roman, 58. Brat Milan, 58. Šindelář Robert, 75. Slabý Jiří, 87. Zahrádka Roman - 56. Zeman Petr (pen.), 71. Vlk Ondřej, 82. Burda Jan

Sestava Borovan: Haškovec Michal - Červenský Jiří (K), Mára Petr, Kovařík Jiří, Barták Jan - Burda Jan, Doskočil Miroslav, Lapáček Michal, Blažek Martin - Vlk Ondřej, Zeman Petr
Střídající hráči: Černohorský Jakub, Pekárek Tomáš
Rozhodčí: Štěrba Zdeněk, Štemberk Daniel, Brodský Ondřej

 

V dalším zápase dostaly Borovany tvrdý direkt od rezervy třetiligové Čížové. Díky špatné obranné činnosti nakonec prohráli poměrem 10:3.

 

První poločas byl ještě pro hosty celkem milosrdný, když obdrželi pouze 4 branky. Postupně se trefili Müller, Šindelář, Smola a těsně před pauzou Kunt, který společně se Zahrádkou dělal hostům největší problémy. Nutno však dodat, že domácí ještě tři nebo čtyři tutovky nedali.

 

Ve druhém poločase domácí přidali další branky. Hned ve 47. minutě se nechytatelně trefil zpoza velkého vápna Kunt, který levačkou poslal svou bombu přesně do pravé šibenice. Při další brance v 53. minutě Zahrádka prošel dokonce přes 4 hráče po pravé straně a nakonec se střelou z úhlu na zadní tyč nemýlil - 6:0. V 56. minutě se hosté dočkali první branky v zápase. Po faulu na Burdu v pokutovém území si míč na penaltový puntík postavil Zeman a i když brankář směr střely vystihl, tak ji nedokázal vyrazit mimo tři tyče - 6:1. Domácí však hráli i nadále v pohodě a důkazem toho byla 58. minuta, kdy stihli vstřelit další dvě branky. Nejprve se trefil Brat a poté podruhé v zápase Šindelář - 8:1. V posledních dvaceti minutách se sice hosté herně zvedli, ale na dotahování sedmigólového manka to zdaleka nestačilo. Přesto předvedli pár pěkných akcí z nichž například akce po ose Zeman - Mára - Vlk skončila brankou. Mára si zaběhl ze středu na pravou stranu, obdržel do ulice přihrávku od Zemana a hned si posunul míč do vápna na střelu. Tu poslal na zadní tyč, ale míč se nakonec od tyče odrazil zpět do pole, kde stál připravený Vlk a lehce dopravil míč do sítě - 8:2. Poté zaúřadoval opět Zahrádka, který se hnal po pravé straně, ale poté si všiml na druhé straně hřiště úplně volného Slabého a předložil mu míč jako na podnose. Slabý se střelou na zadní tyč nemýlil a zvýšil vedení domácích na 9:2. V 82. minutě se po povedené individuální akci prosadil Burda - 9:3. Výsledku však dal konečnou podobu stabilní hráč třetiligového A týmu Zahrádka. Po rohovém kopu se dostal ke střele z vápna a vystřelil nechytatelně pod břevno - 10:3.

 

Pro hosty je výsledek hrozivý. Musí na toto utkání co nejdříve zapomenout a soustředit se na další domácí zápas pro Králově Lhotě, který se odehraje v neděli 20. 5. 2018 od 15:00. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206