21. kolo

18.05.2016 07:46

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Skály vs. Borovany:

SKÁLY BOROVANY 6:1 (1:1)
Branky: 45. Čech Michal, 59. Pechouš Zdeněk, 64. Babák Marek, 66. Pechouš Zdeněk, 84. Bůček David, 90. Vojík Jaroslav (pen.) - 32. Mára Petr
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Uhlíř Martin, Teringl Marek (K), Černohorský Jakub, Mára Petr - Šerhant Zdeněk, Pícha Tomáš, Alexa Jiří, Pekárek Tomáš - Stejskal Patrik, Blažek Martin
Rozhodčí: Švarc Alois - Pravda Luboš


V dalším zápase se Borovany opět nedočkaly vítězství, když obdržely ve Skalách debakl 6:1. Borovanští sice v utkání vedli 1:0, ale dostaly vyrovnávací branku 10 vteřin před koncem prvního poločasu. Druhý poločas už byl zcela v režii domácího týmu, když tuto pasáž ovládl poměrem 5:0.

Začátek zápasu mnoho šancí nenabídl. Hrálo se zejména ve středu hřiště. Domácí se postupnou kombinací snažili dostávat do šancí, ale obrana hostí jim toho příliš nepovolovala. První změna stavu přišla ve 32. minutě. Petr Mára prošel středem hřiště, poté ještě přihrál do jasné šance Zdeňku Šerhantovi, který napálil míč pouze do brankáře, ale odražený míč si zpracoval Petr Mára, kličkou se zbavil obránce a poté s přehledem skóroval umístěnou střelou k levé tyči - 1:0. Po této brance se hostům nabídla vyložená šance na zvýšení skóre, ale Zdeněk Šerhant v samostatném úniku nedokázal prostřelit domácího brankáře. Takže se opět potvrdilo otřepané "nedáš - dostaneš". V poslední minutě Skály kopaly roh, míč propadl až k Michalu Čechovi a ten vyrovnal stav utkání - 1:1.

Ve druhém poločase byli domácí čím dál nebezpečnější a postupně se začali prosazovat i gólově. Na 2:1 pro Skály upravil v 59. minutě Zdeněk Pechouš a začal tím sedmiminutový horor pro hostující tým. Domácí poté dvěma góly v 64. a 66. minutě definitivně pohřbili veškeré naděje hostů na jakýkoliv bodový zisk. Gólově se prosadil Marek Babák, když se hlavou trefil velmi pěkně do pravé šibenice a poté podruhé skóroval v zápase Zdeněk Pechouš. V závěru Skály ještě vstřelily další dvě branky. V 84. minutě se prosadil David Bůček a v poslední minutě proměnil nařízený pokutový kop Jaroslav Vojík.

Borovany mají tento víkend volno a další zápas je čeká v neděli 29. května od 16:00 v Kovářově.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206