20. kolo

09.05.2017 07:26

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Hradiště "B" vs. Borovany:

HRADIŠTĚ "B" BOROVANY 3:1 (0:0)

Branky: 70. Zabloudil Luboš (pen.), 75. Zabloudil Luboš, 81. Zabloudil Luboš - 86. Pícha Tomáš (pen.)

Sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Uhlíř Martin, Krejčí David, Černohorský Jakub, Pícha Tomáš - Pekárek Tomáš, Fara Jiří, Vítek Tomáš, Stejskal Patrik - Zeman Petr, Teringl Marek (K)
Rozhodčí: Měchura Petr, Honzík Jan, Měšťan Marek


V dalším zápase zavítaly Borovany na hříště Hradiště "B" a opět v hodně oslabené sestavě. Hostující celek dorazil pouze v jedenácti hráčích bez několika hráčů základní sestavy, což se na konečném výsledku nezanedbatelně projevilo. Hosté sice dokázali udržet bezgólový stav až do 70. minuty, pak ale během jedenácti minut třikrát inkasovali a o vítězi tohoto zápasu bylo rázem rozhodnuto.

První poločas mnoho šancí nenabídl. Domácí mohli otevřít skóre zápasu po chybě hostující obrany, ale střelu domácího útočníka spolehlivě zlikvidoval Vanýsek. Na druhé straně se také ukázal brankář domácích, když si poradil se střelou Píchy z trestného kopu. Jinak se mnoho šancí na změnu stavu neurodilo a proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločase kolem 60. minuty měli obrovskou šanci hosté, když se Zeman dostal do samostatného úniku, poté udělal kličku brankáři, ale zakončil slabě a domácí brankář stihnul jeho střelu ještě zlikvidovat. První změna skóre tedy přišla až v 70. minutě. Pekárek nešťastně zahrál ve vápně rukou a pískala se penalta pro domácí. Tu proměnil Zabloudil a domácí vedli 1:0. V 75. minutě se podruhé prosadili domácí. Po faulu na Krejčího, který rozhodčí ignoroval, se řítili dva domácí hráči sami na brankáře a Zabloudil vstřelil svou druhou branku v zápase - 2:0. V 81. minutě přidali domácí třetí gól. Přesto, že si domácí na začátku této akce při zpracování míče pomohli rukou, tak rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Na konci akce byl opět Zabloudil, který tak završil svůj hattrick v tomto zápase - 3:0. V 86. minutě se dočkali vstřelení branky i hosté. Po faulu na Zemana rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil penaltový mág Pícha a po "panenkovsku" poslal míč dloubáčkem do sítě - 3:1.

V dalším zápase budou Borovany na svém hřišti hostit druhý tým tabulky Kovářov. Utkání se bude hrát v sobotu 13. května od 17:00. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206