20. kolo

09.05.2016 11:50

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Borovany vs. Oslov:

BOROVANY OSLOV 1:4 (1:3)
Branky: 43. Pícha Tomáš - 15. Hubáček Jakub, 21. Zajíček Petr, 31. Charvát Václav, 47. Zajíček Petr
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Šerhant Zdeněk, Doskočil Miroslav (K), Černohorský Jakub, Uhlíř Martin - Pícha Tomáš, Mára Petr, Fara Jiří, Pekárek Tomáš - Stejskal Patrik, Barták Jan
Rozhodčí: Novotný Jiří - Toucha Matěj, Humr Ondřej


Další zápas sehráli domácí Borovany proti Oslovu. Před svými fanoušky se však neukázali v dobrém světle a po špatném výkonu nechali všechny body hostujícímu týmu z Oslova.

První změna stavu přišla již v 15. minutě, když se dokázal prosadit Jakub Hubáček - 0:1. Opaření domácí hráči se nemohli dostat do tempa, nepodrželi míč a z toho pramenila další branka, když se prosadil ve 21. minutě Petr Zajíček - 0:2. Další hřebíček do domácí rakve přidal o 10 minut později hostující kapitán Václav Charvát, když dokázal odražený míč dorazit do brány mimo dosah Jana Albrechta. Čestný úspěch domácím zajistil ve 43. minutě Tomáš Pícha, když se po ose Mára - Šerhant - Pícha dostal k hlavičce a zamířil přesně. Domácím se hned ve 44. minutě podařilo vstřelit druhou branku, ale podle pomezního rozhodčího se střílející hráč ocitl v "ofsajdu". I proto se šlo do kabin za stavu 1:3.

Druhý poločas začal pro Borovany zle nedobře, protože se hned po dvou minutách dokázal prosadit podruhé v zápase Petr Zajíček - 1:4. Během druhého poločasu si obě mužstva ještě dokázala vypracovat několik brankových příležitostí, ale žádná další změna stavu již nepřišla, takže se hosté mohli radovat z výhry na hřišti soupeře a z důležitých 3 bodů.

Výkon domácích nebyl dobrý a prohráli zcela zaslouženě. V borovanské sestavě chybělo několik hráčů ze základu a bohužel se projevilo to, že náhradníci prostě nemají potřebnou fotbalovou kvalitu a někteří snad dokonce nemají ani chuť hrát fotbal a zabojovat za své spoluhráče. Můžeme jen doufat, že se toto zlepší a že se Borovany představí tuto sobotu ve Skalách v mnohem lepším světle.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206