19. kolo

22.05.2017 10:09

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Čížová "B":

BOROVANY ČÍZOVÁ "B" 2:2 (1:1) PK 1:4

Branky: 32. Vlk Ondřej, 52. Zeman Petr - 21. Procházka Antonín, 55. Hošna Petr

Sestava Borovan: Teringl Marek (K) - Uhlíř Martin, Pícha Tomáš, Barták Jan, Červenský Jiří - Pekárek Tomáš, Vítek Tomáš, Mára Petr, Kovařík Jiří - Zeman Petr, Kudrna Jakub
Střídající hráči: Stejskal Patrik, Bában František, Vlk Ondřej
Rozhodčí: Štěrba Zdeněk, Humr Ondřej, Záhorský Pavel


V dalším zápase hostili borovanští fotbalisté rezervu divizního týmu z Čížové. Zápas byl vyrovnaný a nakonec skončil asi zaslouženou remízou. V penaltové loterii dokázali hosté urvat bonusový bodík.

Čížová se jako první dokázala gólově prosadit o což se postaral ve 21. minutě Procházka - 0:1. Domácí jako již tradičně snad potřebují k lepšímu výkonu v zápase prohrávat a tak po obdržené brance přepnuli na vyšší rychlostní stupeň. Bartákova bomba ze 20 metrů se ještě neujala, když skončila na břevně hostující branky. O několik minut později už ale bylo vyrovnáno. K trestnému kopu se postavil Vlk a přesnou střelou pod břevno na vzdálenější tyč rozradostnil domácí publikum - 1:1. Otočit skóre poté mohl Vlk, který se dostal ke střele, ale tu nakonec stihl zblokovat jeden z obránců. Další velkou šanci dostat domácí do vedení měl Mára, když odražený míč napálil pouze z boku do tyče. Za tohoto stavu skončil první poločas.

Start druhé půle vyšel lépe domácím. Pícha dlouhým míčem vybídl Zemana ke skórování a ten se po přehození brankáře mohl radovat již ze své třinácté branky v této sezóně - 2:1. Hosté ovšem po třech minutách dokázali gólově odpovědět. Po pěkně sehrané akci si na střílený centr z pravé strany naběhl Hošna a prostřelil Teringla v domácí svatyni - 2:2. Do konce zápasu ještě měly oba týmy několik šancí, ale žádná z nich již gólem neskončila a proto následovaly pokutové kopy. V těch se domácím vůbec nedařilo. Jako jediný z domácích se dokázal prosadit Pícha, neuspěšní byli Barták se Zemanem. Hosté naopak proměnili všechny čtyři penalty a získali tak bonusový bod navíc.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206