18. kolo

25.04.2016 06:55

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Borovany vs. Putim:

BOROVANY PUTIM 1:4 (0:3)
Branky: 87. Blažek Martin - 9. Bican Jiří, 18. Bican Jiří, 27. Bican Jiří, 50. Sleza Michal
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Šerhant Zdeněk, Teringl Marek (K), Černohorský Jakub, Mára Petr - Pícha Tomáš, Barták Jan, Blažek Martin, Pekárek Tomáš (55. Stejskal Patrik) - Vlk Ondřej (72. Uhlíř Martin), Alexa Jiří
Rozhodčí: Novotný Jiří - Toucha Matěj, Hess Karel


Nedělní odpoledne nakonec přineslo přívětivé fotbalové počasí i když se ještě hodinu před zápasem místy objevily sněháňky. Do Borovan přijel vedoucí tým okresního přeboru v kompletní sestavě a zejména díky dobrému výkonu v prvním poločase si odvezl 3 body za výhru 4:1. Putimští měli sice převahu v lepší kombinaci a v držení míče, ale zejména velká náklonnost pánů v černém neboli "men in black" notně převážila misky vah na stranu hostů.

 

První změna stavu přišla v 9. minutě. Hosté rychle hodili aut, volný Sláma ve vápně spíše střílel. Střela sice směřovala vedle, ale na zadní tyči ještě stačil na poslední chvíli Jiří Bican doklepnout míč do sítě. V 18. minutě po naprosto vymyšleném "faulu", který asi viděl jen pomezní rozhodčí, hosté zahrávali trestný kop a Jiří Bican se hlavou prosadil podruhé v zápase. Ve 27. minutě přišla další standardní situace Putimi. Zcela nepochopitelně nikým nehlídaný Jiří Bican si naběhl na centr a pohodlně dokonal hattrick v tomto zápase. Největší šanci domácích v prvním poločase nevyužil Ondřej Vlk, když si v pokutovém území našel prostor k hlavičce. Mířil sice dobře, ale hostující brankář i s notnou dávkou štěstí nakonec dokázal nadvakrát zkrotit míč.

 

Hned v úvodu druhého poločasu v 50. minutě si naběhl za domácí obranu Michal Sleza a když už se zdálo, že sám sebe vyhnal ze střelecké pozice, tak se ještě stačil otočit s míčem a poté přehodit borovanského brankáře Jana Albrechta - 0:4. Do konce zápasu si Borovany vytvořily ještě několik brankových příležitostí, ale dokázali proměnit pouze jedinou. Čestný gól vstřelil v 87. minutě Martin Blažek. Nejblíže ke vstřelení druhého gólu měl Martin Uhlíř, když jeho střela skončila pouze na břevně.

 

Ještě je potřeba pochválit fanoušky, kteří dorazili na tento zápas ve velkém počtu. Další zápas čeká Borovany v Krči tuto sobotu od 17:00. Držte našim fotbalistům palce, ať se jim utkání co nejlépe vydaří.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206