17. kolo

16.04.2018 07:05

 

Report ze zápasu Hradiště "B" vs. Borovany:

HRADIŠTĚ "B" BOROVANY 6:1 (1:0)

Branky: 34. Valach Marek, 46. Mála Dominik, 48. Mála Dominik, 52. Šafárik Marek, 68. Šafárik Marek, 72. Zabloudil Luboš - 86. Zeman Petr

Sestava Borovan: Stejskal Patrik - Teringl Marek (K), Doskočil Miroslav, Barták Jan, Mára Petr - Burda Jan, Pícha Tomáš, Fara Jiří, Lapáček Michal - Charypar Vladimír, Zeman Petr
Střídající hráči: Červenský Jiří, Blažek Martin, Kovařík Jiří
Rozhodčí: Kaštánek Libor, Brodský Ondřej, Řezáč Jakub

 

V dalším zápase byla soupeřem Borovan rezerva Hradiště. Domácí se díky velké hrubce hostující obrany dostali v prvním poločase do vedení a střelecky jim vyšel zejména začátek druhého poločasu, když dokázali vstřelit 3 branky během pouhých šesti minut. V poklidu si tak dokráčeli k zisku 3 bodů.

 

První poločas byl herně vyrovnaný. Nějvětší šanci domácích po střele spoza velkého vápna zastavilo břevno. Hosté měli několik dobrých šancí. Zejména Charypar, Pícha a Fara, ale také se nedokázali prosadit. A tak domácím k úvodnímu gólu dopomohl hostující Mára. Ve 34. minutě u půlicí čáry zvolil sebevražednou přihrávku přes šířku hřiště, kterou domácí vystihli a šli do rychlého brejku, který dokázal úspěšně zakončit Valach - 1:0. Tímto stavem skončil první poločas.

 

Do druhé půle chtěli hosté nastoupit aktivně, aby se jim podařilo co nejdříve srovnat stav utkání, ale asi nechali hlavy v šatnách, protože domácí jim během šesti minut vstřelili 3 branky a všechny v podstatě z brejkových situací. Ve 46. a ve 48. minutě se prosadil Mála a v 52. minutě zařídil domácím již čtyřgólové vedení elegantní patičkou Šafárik - 4:0. Po této gólové smršti byl zápas prakticky rozhodnutý. Domácí však přidali ještě další branky. V 68. minutě si za obranu naběhl Šafárik, obdržel přesnou přihrávku a po samostatném úniku bez potíží překonal Stejskala v brance hostí - 5:0. Další obrovskou hrubku hostující obrany předvedl v 72. minutě Barták, když nedůraznou "malou domů" nastartoval další samostatný únik domácích, který úspěšně zakončil Zabloudil - 6:0. O čestný úspěch hostů se v 86. minutě postaral jeden z nejaktivnějších hostujících hráčů Zeman, když si dobře zpracoval dlouhý míč do běhu a poté zkazil domácímu brankáři čisté konto z tohoto zápasu přesně mířenou střelou na vzdálenější tyč - 6:1.

 

Hosté tak utrpěli velký debakl a musí hodně zapřemýšlet nad svým výkonem, který se budou snažit odčinit v dalším zápase. Ten se uskuteční v neděli 22. 4. 2018 od 15:00 v Borovanech a soupeřem bude tým Záhoří. Přijďte naše hráče podpořit v boji o další mistrovské body.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206