17. kolo

18.04.2016 08:40

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Podolí II vs. Borovany:

PODOLÍ II BOROVANY 5:2 (1:1)
Branky: 4. Girardey Yoni, 59. Bednarčik Jakub, 70. Girardey Yoni, 72. Motejzík Jiří (pen.), 86. Šlouf Martin - 9. Pícha Tomáš (pen.), 48. Stejskal Patrik
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Šerhant Zdeněk, Teringl Marek (K), Černohorský Jakub, Mára Petr - Fara Jiří (81. Kocourek Martin), Pícha Tomáš, Doskočil Miroslav, Pekárek Tomáš - Vlk Ondřej, Stejskal Patrik (77. Uhlíř Martin)
Rozhodčí: Koukol Pavel, Hanák Igor


Potřetí se v jarní části sezóny představily Borovany na soupeřově hřišti a i ve třetím venkovním zápase prohrály. Tentokrát nestačily na Podolí II. V průběhu druhého poločasu se sice Borovany dostaly do vedení 2:1, ale nakonec z toho nebyl ani jediný bod. Hosté se nepoučili z minulého zápasu, kde předvedli mnoho individuálních chyb a toho dokázal soupeř několikrát využít ke vstřelení gólu.

 

První branka zápasu přišla velice rychle. Již ve 4. minutě domácí zahrávali trestný kop z pravé strany na který si dobře naběhl Yoni Girardey a nasměroval míč za záda Jana Albrechta. Vyrovnání však na sebe nenechalo dlouho čekat. V 9. minutě se prodral do vápna Jiří Fara, byl nedovoleně zastaven a pískala se penalta. K té se postavil penaltový mág Tomáš Pícha a bez větších problémů ji proměnil. Podolí II mělo během prvního poločasu ještě několik šancí, ale všechno zlikvidoval borovanský strážce svatyně Jan Albrecht.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří ve 48. minutě otočili stav zápasu ve svůj prospěch. To se totiž po pravé straně prodral Tomáš Pekárek, přihrál na velké vápno Patriku Stejskalovi a ten netradičně levou nohou uklidil míč pod břevno. Domácí se vrhli se vší vervou do útoku a odměnou jim bylo vyrovnání stavu zápasu. V 59. minutě domácí kopali roh, správný prostor si našel Jakub Bednarčik a hlavou vyrovnal na 2:2. V 70. minutě se po dlouhém výkopu brankáře dokázal podruhé v utkání prosadit Yoni Girardey, když přesprintoval hostující obranu a střelou bez přípravy upravil na 3:2. O dvě minuty později už domácí vedli o dva góly. Hostující stoper Marek Teringl hodně nepřesně rozehrál a nabídl tak šanci domácím. Dobíhající Zdeněk Šerhant již nestačil odehrát míč a fauloval ve velkém vápně, tudíž se pískala penalta, kterou Jiří Motejzík s přehledem proměnil, když poslal svou střelu na opačnou stranu, než skákal Jan Albrecht. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Martin Šlouf.

 

Hosté sice neodehráli špatné utkání, ale lepší výsledky si sami kazí vlastními chybami, když častokrát soupeři doslova darují branku. Nyní je nutné soustředit se na další zápas. Borovany přivítají na domácím hřišti první tým okresního přeboru, kterým je Putim. V podzimní části sezóny dokázaly Borovany v Putimi zvítězit 4:3. Podaří se jim to i na domácí půdě? Přijďte podpořit borovanské fotbalisty, ať uhrají co nejlepší výsledek.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206