16. kolo

11.04.2016 08:13

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Semice vs. Borovany:

SEMICE BOROVANY 9:0 (2:0)
Branky: 3. Keclík Jakub, 27. Keclík Jakub, 55. Holub Jakub, 57. Čedík Lukáš, 67. Veleman Radek, 70. Voříšek Dalimil, 71. Veleman Radek, 80. Holub Jakub, 85. Hadáček Michal
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Šerhant Zdeněk, Teringl Marek (K), Černohorský Jakub, Mára Petr (79. Kocourek Martin) - Fara Jiří, Pícha Tomáš (75. Uhlíř Martin), Doskočil Miroslav, Barták Jan - Blažek Martin, Alexa Jiří (30. Stejskal Patrik)
Rozhodčí: Linhart Vladislav


V dalším zápase byl soupeřem Borovan tým se Semic. Hosté z Borovan zejména vinou vlastních chyb prohrávali po prvním poločase 2:0. Ve druhém poločase se však veškerá hra Borovan rozpadla jako domeček z karet a skóre nakonec narostlo do nevídaných čísel. Semice rozdrtily Borovany poměrem 9:0 a nutno dodat, že k dvoucifernému počtu gólů domácím chybělo jen pramálo.

 

Semickým se podařilo vstřelit rychlý gól a to již ve 3. minutě, když se po špatné komunikaci brankáře s obráncem prosadil Jakub Keclík. Tentýž hráč ve 27. minutě zvýšil náskok domácích. To se totiž hostujícímu stoperovi nepodařilo včas odkopnout míč o který ho právě Jakub Keclík obral a šel sám na brankáře. S úspěšným zakončením neměl problém a proto se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Semice.

 

Ve druhém poločase se skóre poprvé změnilo v 55. minutě. Rozhodčí přehlédl jasný faul na hostujícího stopera, míč si vzal na kopačky po tomto souboji Jakub Holub a zvýšil vedení domácích na 3:0. Za další dvě minuty už vedli domácí o 4 branky. Nedůsledné bránění ze strany hostujícího záložníka totiž znamenalo další gól v síti Jana Albrechta tentokrát z kopačky Lukáše Čedíka. V 67. minutě se prosadil i semický kanonýr Radek Veleman a navýšil tak vedení svého týmu na 5:0. Další gól do hostující branky přidal v 70. minutě Dalimil Voříšek. Hostující obránci si mezi sebou tak dlouho dávali přednost, kdo dříve odkopne míč, až se přiřítil Dalimil Voříšek a prostřelil Jana Albrechta. Další zářez si připsal o minutu později Radek Veleman a navýšil tak vedení již na 7:0. Osmý gól do sítě hostů dopravil v 80. minutě Jakub Holub. Katastrofický scénář druhého poločasu pro hosty zakončil v 85. minutě Michal Hadáček, když dal konečnou podobu výsledku a navýšil vedení domácích na 9:0.

 

Hosté odehráli nejhorší druhý poločas minimálně za posledních 10 let. Pravděpodobně i nejhorší vůbec. Semičtí je naprosto přejeli a kdyby hostující trenéři měli k dispozici bílý ručník, tak by ho zaručeně v průběhu druhého poločasu museli použít. Borovanským nezbývá nic jiného, než na toto hrůzostrašné utkání co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další utkání, které budou hrát opět "venku". Tentokrát poměří síly s týmem Podolí II.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206