13. kolo

17.11.2015 15:36

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/811

 

Report ze zápasu Mirotice vs. Borovany:

MIROTICE BOROVANY 2:0 (1:0)
Branky: 43. Hřebejk Roman, 52. Zabilka Luboš (PK)
Sestava Borovan: Albrecht Jan - Šerhant Zdeněk, Uhlíř Martin (K), Černohorský Jakub, Teringl Marek - Kocourek Martin, Mára Petr, Vlk Ondřej, Barták Jan - Nimburský Lukáš, Blažek Martin
Rozhodčí: Šika Miroslav

 

K poslednímu mistrovskému zápasu v podzimní části této sezóny zajížděly Borovany ve značně oslabené sestavě do Mirotic. Ze základní sestavy hostům chybělo 6 hráčů a prvních 15 minut navíc museli hrát pouze s deseti hráči, protože jedenáctý hráč nestihl dorazit včas. Domácí toho dokázali využít a po zásluze získali 3 body za výhru 2:0.

 

První vážnější šanci tohoto zápasu měli trochu překvapivě hosté. Marek Teringl zahrával přímý kop z levé strany, ve vápně míč sklepl Ondřej Vlk na Petra Máru, kterého vychytal domácí brankář, když rychlým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a dokázal střelu vytěsnit mimo tři tyče. V dalším průběhu prvního poločasu se hrálo zejména ve středu hřiště, kde byli domácí sice fotbalovější, ale svoje útočné akce zakončovali zejména střelami ze střední vzdálenosti. Tyto střely však většinou končily mimo branku nebo si s nimi hostující brankář poradil. Když už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, tak se ve 43. minutě domácí mohli radovat z prvního vstřeleného gólu po jednom z centrů, který si hostující obránce srazil do vlastní sítě - 1:0. Tímto stavem skončil první poločas.

 
Hned na začátku druhé půle v 52. minutě domácí zahrávali přímý kop, jeden z hostujících hráčů ve zdi zahrál rukou v pokutovém území a rozhodčí odpískal penaltu. Tu bez problému proměnil Luboš Zabilka a navýšil vedení domácích na 2:0. Do konce zápasu si domácí vytvořili ještě několik šancí, ale buď jejich střely mířily mimo nebo je vychytal hostující brankář Jan Albrecht. Hosté se v průběhu druhého poločasu dostali také k několika střelám, ale ani v jednom případě nemířili střelci přesně.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206