1. kolo

14.11.2016 13:14

ZÁPASY, TABULKA A NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:

souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/905789f8-3362-46bc-8c66-d977cdc4246f

 

Report ze zápasu Borovany vs. Oslov:

BOROVANY OSLOV 4:1 (3:1)
Branky: 17. Kudrna Jakub, 21. Vlk Ondřej, 37. Vlk Ondřej, 52. Vlk Ondřej - 34. Zajíček Petr
Základní sestava Borovan: Vanýsek Vladislav - Bában František, Teringl Marek (K), Krejčí David, Doskočil Miroslav - Mára Petr, Barták Jan, Vítek Tomáš, Pekárek Tomáš - Kudrna Jakub, Vlk Ondřej
Střídající hráči: Kukrál Zdeněk, Zeman Petr, Uhlíř Martin, Červenský Jiří
Rozhodčí: Plaček Tomáš - Kalina Josef


V posledním zápase podzimní části této sezóny přivítali borovanští mužstvo Oslova, které se nachází na posledním místě tabulky okresního přeboru. Převaha domácích byla znatelná po celý zápas i přesto, že nebyli v kompletním složení. Během prvního poločasu se borovanští třikrát gólově prosadili, zatímco hosté z Oslova pouze jednou. Ve druhém poločase domácí přidali čtvrtou branku, ale poté to byl z jejich strany festival zahozených brankových příležitostí, čehož hosté naštěstí nedokázali nijak využít.

Skóre zápasu otevřel v 17. minutě domácí Kudrna, který doklepl Vlkovu střelu těsně před brankovou čárou - 1:0. Za další čtyři minuty se domácí radovali podruhé. Mára našel dobře naběhnutého Vlka, ten se s míčem dostal až do vápna, kde si připravil míč na střelu a propálil hostujího brankáře - 2:0. Ve 34. minutě se dostali ke snížení stavu hosté, když si Zajíček pěkně narazil na hranici vápna a poté střelou na zadní tyč dokázal překonat Vanýska - 2:1. Domácí však nijak neznervózněli a ve 37. minutě jim zařídil dvoubrankový náskok Vlk. Domácí mohli v prvním poločase přidat ještě čtvrtý gól. Vítek poslal krásný míč na pravé křídlo na Kudrnu, který poté přízemní přihrávkou našel před brankou Vlka, ale jeho střelu do protipohybu zázračně vyrazil hostující brankář. Poločasový stav utkání byl tedy 3:1 pro domácí.

Ve druhém poločase chtěli domácí přidat ještě další branky a utnout tak veškerý odpor hráčů Oslova. V 52. minutě se o další branku domácích postaral opět Vlk a dokonal tak hattrick v tomto zápase. Poté domácí měli několik šancí na zvýšení skóre. V největších šancích se ocitli zejména Vlk, Kudrna a Barták, ale ani jeden z nich již úspěšný nebyl.

Domácí si tak před dokopnou vytvořili dobrou náladu a mohli se těšit ze zisku dalších 3 bodů do tabulky. Celkem jich za podzimní část nasbírali 23, což je řadí na průběžné čtvrté místo.

Kontakt

Jiří Červenský- 777 242 970

TJ BOROVANY
39843 Bernartice
Česká Republika

Karel Černý
Tel.: +420 605 842 206